Gryning över ensamhetens dal

Soluppgång över Mårma

Gryning över ensamhetens dag

Tidigare publicerade jag en bild här i bloggen under rubriken “Utsikt från Mårmapasset”. Dagens bild är fotograferad från samma plats – krönet av Mårmapasset – under samma morgon. I förra bilden var kameran vänd söderut och i dagens bild syns dalen som sträcker sig norrut. Sällan har jag känt mig så ensam som på denna plats, omgiven av tystnad.

Denna bild var en av ett trettiotal bilder jag visade under min utställning hos Älmhults konstförening i mars tidigare i år och en av mina personliga favoriter. Att tidigare i veckan få leverera den som en fine art print till Almi Kronobergs konstklubb var därför extra roligt. Printen finns i en numrerad och signerad upplaga om tio.

Som ni läsare märkt var det ett bra tag sedan denna blogg uppdaterades. Sedan sist har jag fått den äran att bli invald i föreningen Naturfotograferna, flera utställningar och bildvisningar har bokats in och jag har även börjat lägga ut bilder på Instagram. Följ mig gärna där på https://instagram.com/johanschmitzphotography/. På startsidan kan ni läsa om kommande bildvisningar och utställningar. Kanske ses vi på en vernissage eller bildvisning under året?

2 kommentarer

  1. Svara
    Henrik 1 juni, 2015

    Whao!

Kommentera